Statistieken

Vandaag 12
Deze week 12
Deze maand
489
Sinds 10-2013 150263

Steun de SWUH


 

 

Door vriend te worden van de SWUH steunt u onze doelstellingen: het organiseren van laagdrempelige filosofische activiteiten in Midden-Nederland.

 

De vrienden van de SWUH zijn de mensen die ons werk een warm hart toedragen.

Vriend worden van de SWUH heeft verschillende voordelen.

 

VriendVriend van de SWUH
25,- per jaar
Als vriend van de SWUH ontvangt u 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. Tevens ontvangt u 10% korting op cursussen en lezingen.

 

 

 

BoezemvriendBoezemvriend van de SWUH
100,- per jaar
Als boezemvriend van de SWUH ontvangt u 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. Tevens ontvangt u 50% korting op cursussen en lezingen. Als boezemvriend leent u gratis boeken uit onze bibliotheek. Desgewenst wordt uw bedrijfsnaam genoemd op de website en in de nieuwsbrief.

 

 

MecenasMecenas van de SWUH
500,- per jaar
Als mecenas van de SWUH ontvangt u 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. Bovendien wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden van alle plannen en ontwikkelingen binnen de SWUH. Tevens heeft u onbepertk gratis toegang tot alle cursussen en lezingen. Als mecenas leent u gratis boeken uit onze bibliotheek. Desgewenst wordt uw bedrijfsnaam genoemd op de website en in de nieuwsbrief.

 

 

© 2023 Harmen Schoonekamp | contact |

Citaat van de dag

"Omdat filosofie voortkomt uit verwondering, zal een filosoof van mythen, fabels en poëzie houden. Filosofen en dichters lijken op elkaar omdat beiden vol zijn van verwondering. " - Thomas van Aquino -
(1224 - 1274)