Statistieken

Vandaag 11
Deze week 11
Deze maand
488
Sinds 10-2013 150262

Prijzen


 

 

Prijzen van de cursussen

 

Één cursist

6- daagse cursus filosofie 120,-


De prijs is inclusief een uitgebreide leesbundel en koffie / thee  tijdens de cursusavonden.

 

 

Samenleerkorting

Samenleerkorting. De cursus samen volgen met uw buur, vriend, collega  of kennis? Als u zich samen inschrijft, ontvangt u beiden 10,- korting op het cursusgeld.

 

 

Samenleerkorting één huishouden

Samenleerkorting één huishouden. De cursus samen volgen met uw man, vrouw, zoon, dochter of andere huisgenoot?

Als u zich samen inschrijft, ontvangt u beiden 15,- korting op het cursusgeld. U krijgt samen één keer het lesmateriaal.

 

 

 

 

Les gemist?

Overweegt u zich in te schrijven voor een cursus maar weet u nu al dat u een cursusavond niet bij kunt wonen?  Of heeft u zich ingeschreven en door omstandigheden moet u onverhoeds een les missen? Geen probleem, als oud-cursist mag u altijd kostenloos de gemiste lessen bijwonen wanneer de cursus opnieuw gegeven wordt. Of u kunt de les eventueel bijwonen op een andere avond op een andere locatie!

 

 

NB: Bovenstaande prijzen gelden alleen voor de cursussen die de SWUH in eigen beheer organiseert (o.a. Doorn, Zeist, Wijk bij Duurstede). Voor de prijzen van de cursussen die in samenwerking met een volksuniversiteit gegeven worden gelden de prijzen die de volksuniversiteit zelf heeft vastgesteld.

© 2023 Harmen Schoonekamp | contact |

Citaat van de dag

"Omdat filosofie voortkomt uit verwondering, zal een filosoof van mythen, fabels en poëzie houden. Filosofen en dichters lijken op elkaar omdat beiden vol zijn van verwondering. " - Thomas van Aquino -
(1224 - 1274)