Statistieken

Vandaag 30
Deze week 94
Deze maand
772
Sinds 10-2013 154437

Prijzen


 

 

Prijzen van de cursussen

 

Één cursist

6- daagse cursus filosofie 120,-


De prijs is inclusief een uitgebreide leesbundel en koffie / thee  tijdens de cursusavonden.

 

 

Samenleerkorting

Samenleerkorting. De cursus samen volgen met uw buur, vriend, collega  of kennis? Als u zich samen inschrijft, ontvangt u beiden 10,- korting op het cursusgeld.

 

 

Samenleerkorting één huishouden

Samenleerkorting één huishouden. De cursus samen volgen met uw man, vrouw, zoon, dochter of andere huisgenoot?

Als u zich samen inschrijft, ontvangt u beiden 15,- korting op het cursusgeld. U krijgt samen één keer het lesmateriaal.

 

 

 

 

Les gemist?

Overweegt u zich in te schrijven voor een cursus maar weet u nu al dat u een cursusavond niet bij kunt wonen?  Of heeft u zich ingeschreven en door omstandigheden moet u onverhoeds een les missen? Geen probleem, als oud-cursist mag u altijd kostenloos de gemiste lessen bijwonen wanneer de cursus opnieuw gegeven wordt. Of u kunt de les eventueel bijwonen op een andere avond op een andere locatie!

 

 

NB: Bovenstaande prijzen gelden alleen voor de cursussen die de SWUH in eigen beheer organiseert (o.a. Doorn, Zeist, Wijk bij Duurstede). Voor de prijzen van de cursussen die in samenwerking met een volksuniversiteit gegeven worden gelden de prijzen die de volksuniversiteit zelf heeft vastgesteld.

© 2024 Harmen Schoonekamp | contact |

Citaat van de dag

" Panta Rhei - Alles stroomt en niets staat ooit stil. Alles verandert behalve de verandering zelf. Niemand stapt ooit tweemaal in dezelfde rivier, want reeds zullen andere wateren u beroeren, en ook u bent niet meer de mens die u ooit was. " - Heraclitus -
(540-480 v. Chr.)